Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Mountain Water - EDP

Brand: Creed
Parfum o Apa Silver Mountain Water dupa marca Creed este de citrice, parfum proaspăt pentru bărbați și femei (unisex). În sine se ascunde începutul bergamot și mandarină, în inima de coacăz negru și… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfum o Apa Silver Mountain Water dupa marca Creed este de citrice, parfum proaspăt pentru bărbați și femei (unisex). În sine se ascunde începutul bergamot și mandarină, în inima de coacăz negru și ceai verde, și în cele din urmă miros de lemn de santal, petitgrain, mosc si galbanum.

 

Acesta a fost lansat în 1995.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarin

inimă

coacăz negru, ceai verde

Fundație

lemn de santal, petitgrain, mosc, galban

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde