Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

D&G Anthology L`Imperatrice 3 - apă de toaletă - TESTER

parfum femei fierbinte plin de energie. Femeia care poarta acest parfum joaca un rol important într-un film numit viață. Fructe exotice și flori roz sunt principalele componente ale aroma parfumului.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

parfum femei fierbinte plin de energie. Femeia care poarta acest parfum joaca un rol important într-un film numit viață. Fructe exotice și flori roz sunt principalele componente ale aroma parfumului. Patron al parfumului este un supermodel Naomi Campbell .

Parfum Acesta a fost lansat în 2009.

Despre acest miros mai spunem noastre revista .

Compoziție

Cap

pepene verde, kiwi

inimă

scroafă-pâine

Fundație

mosc