Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cool Water Woman Pacific Summer Edition - EDT

Brand: Davidoff
Cool Water Woman Pacific Summer Edition parfum de la Davidoff , și. Acesta este parfum de femei , care este de natură mai dulce. Se potrivesc perfect pentru zilele de vară. Se compune dintr-un pepene… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Cool Water Woman Pacific Summer Edition parfum de la Davidoff , și. Acesta este parfum de femei , care este de natură mai dulce. Se potrivesc perfect pentru zilele de vară. Se compune dintr-un pepene galben, menta, ananas, lacramioare si iris. Nasul parfumului este Pierre Bourdon.

Parfumul a fost lansat în 2017.

Compoziție

Cap

pepene verde, menta, ananas,

inimă

lacramioare

Fundație

iris