Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black - gel de duș

Brand: Denim
Apă de toaletă după ras DENIM negru pentru a vă lăsa un parfum unic. Pielea ta va fi in mod natural moale, netedă și suplă. Instantaneu calmează pielea pur și simplu-ras. Pielea este mulțumită… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Apă de toaletă după ras DENIM negru pentru a vă lăsa un parfum unic. Pielea ta va fi in mod natural moale, netedă și suplă. Instantaneu calmează pielea pur și simplu-ras. Pielea este mulțumită împrospătat și consolidată pentru a magicul parfumul Denim negru.

Compoziție

Cap

note de citrice, note proaspete, tonuri aromatice

inimă

note florale, lemn pretios

Fundație

ambră, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde