Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Higher - EDT

Brand: Dior
Natural, proaspăt, răcoritor, ușor. Esența minunată a parfumului pentru realizarea de sine. Născută într-un mediu urban fără granițe. Bărbatul Higher reprezintă o nouă masculinitate. Pozitiv și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Natural, proaspăt, răcoritor, ușor. Esența minunată a parfumului pentru realizarea de sine. Născută într-un mediu urban fără granițe. Bărbatul Higher reprezintă o nouă masculinitate. Pozitiv și hotărât, creând o lume în care toate sentimentele sunt posibile. Sticla este o clădire înaltă, cu toată modernitatea și utilizarea unor forme simple geometrice.

Parfumul a fost lansat în anul 2001.

Compoziție

Cap

pere, busuioc, lămâie înghețată

inimă

Condiment rece, rozmarin, chiparos

Fundație

mosc, lemn de pere

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde