Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eau De Lacoste - EDP

Brand: Lacoste
În 2013, marca Lacoste a lansat parfumul Eau De Lacoste pentru femei, care se numără printre aromele florale-fructate. Designul și forma creată a flaconului de sticlă sunt inspirate de o minge de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În 2013, marca Lacoste a lansat parfumul Eau De Lacoste pentru femei, care se numără printre aromele florale-fructate. Designul și forma creată a flaconului de sticlă sunt inspirate de o minge de tenis.
La începutul descrierii parfumului întâlnim mandarină, bergamotă și ananas, în inimă sunt ascunse note fermecătoare de iasomie, flori de portocal și frunze de ananas. În cele din urmă, vetiver, vanilie, lemn de santal și balsam peruvian fixează mirosul.

Lasă-te fermecat de parfum luxos pentru femei Eau De Lacoste!

Compoziție

Cap

.

inimă

.

Fundație

.

Parametrii

Origine
Franceză