Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eau De Rubylips - EDT

Eau de Rubylips marca Salvador Dalí este parfumul florilor albe prospețime excepționale și fructe coapte, care aduce la cald. Reușește să surprindă, captiva si inspira la fel de bine ca și arta lui… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Eau de Rubylips marca Salvador Dalí este parfumul florilor albe prospețime excepționale și fructe coapte, care aduce la cald. Reușește să surprindă, captiva si inspira la fel de bine ca și arta lui Salvador Dali. Eau De Rubylips este revigorant ca gheața și pulpă de fructe suculent sub formă de suc proaspăt stors din fruct. Un amestec de caprifoi, ananas, magnolie alb și cedru, pur și simplu nu pot rezista.

Parfumul a fost lansat în 2005.

Compoziție

Cap

Rose, grapefruit

inimă

ananas, caprifoi, magnolie alb

Fundație

lemn de cedru, mosc