Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Eau De Rubylips - EDT

Brand: Salvador Dalí Cod: pSD008
Variante produs (4):

Descriere

Eau de Rubylips marca Salvador Dalí este parfumul florilor albe prospețime excepționale și fructe coapte, care aduce la cald. Reușește să surprindă, captiva si inspira la fel de bine ca și arta lui Salvador Dali. Eau De Rubylips este revigorant ca gheața și pulpă de fructe suculent sub formă de suc proaspăt stors din fruct. Un amestec de caprifoi, ananas, magnolie alb și cedru, pur și simplu nu pot rezista.

Parfumul a fost lansat în 2005.

Compoziție

Cap

Rose, grapefruit

inimă

ananas, caprifoi, magnolie alb

Fundație

lemn de cedru, mosc

Brand: Salvador Dalí

Salvador Dali a câștigat faima în întreaga lume cu picturile sale suprarealiste originale. Dalí a creat în jurul lui o aură mistică și mulți experți sunt încă dispute cu privire dacă nebunul catalană născut sau un geniu, dotat cu inteligență diabolică. Arome sale sunt foarte populare, nu numai pentru compoziția sa dar și pentru că fiecare flacon este o mică operă de artă. Salvador Dali parfum puteti atrage, surpriză și să inspire. În prezent, sub numele său pot fi găsite femei și bărbați, parfumuri care se bazează pe diferența și originalitatea sa.

Salvador Dalí