Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Parfum Rose Couture - EDT

Brand: Elie Saab
Le Rose Couture Parfum de Elie Saab compoziție perfectă și prospețimea florilor. Se compune din trandafir, bujor, floare de portocal si bergamot. Inima este compus din trandafir, iasomie, vanilie,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Le Rose Couture Parfum de Elie Saab compoziție perfectă și prospețimea florilor. Se compune din trandafir, bujor, floare de portocal si bergamot. Inima este compus din trandafir, iasomie, vanilie, piersica si litchi. Baza este paciuli, lemn de santal si caramel. Francis Kurkdjianová creați un parfum care nu va dezamăgi.

Compoziție

Cap

trandafir, bujor, floare de portocal, bergamot

inimă

trandafir, iasomie, vanilie, piersica, litchi

Fundație

patchouli, lemn de santal, caramel

Parametrii

Origine
Arabă și orientală