Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Diamonds And Emeralds - EDT

Diamonds And Emeralds de la Elizabeth Taylor este un miros oriental-floral pentru femei, care se deschide cu  tonuri de flori si fructe, inima parfumului ascunde in ea doar flori, magnolie, liliac,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Diamonds And Emeralds de la Elizabeth Taylor este un miros oriental-floral pentru femei, care se deschide cu  tonuri de flori si fructe, inima parfumului ascunde in ea doar flori, magnolie, liliac, trandafir si crin. Baza este dulce si găsim in ea ambră, mosc, vanilie, patchouli si fasole tonka.

Parfumul a fost lansat in anul 1993.

Compoziție

Cap
caise, floare de portocal, gardenie, mandarine, piersici, trandafir, liliac
inimă
trandafir, magnolie, tuberoza, crin, iasomie, crin din vale
Fundație
ambră, mosc, vanilie, paciuli, fasole Tonka