Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

White Diamonds - EDT

Brand: Elizabeth Taylor Cod: pER006
Variante produs (1):

Descriere

Elizabeth Taylor albă a lui Elizabeth Taylor este un miros bogat, romantic, cald, floral-oriental, cu nuanță de chihlimbar. Acest miros superb, deosebit și foarte feminin vă menține cald în perioadele reci.

Compoziție

Cap

crini, neroli, aldehide, narcis, trandafiri

inimă

iasomie, chihlimbar, mușchi

Fundație

patchouli, lemn de santal

Brand: Elizabeth Taylor

Strălucind la Hollywood actrita Elizabeth Taylor, născut 27. Februarie 1932 în Londra, oferă o gamă largă de arome femeilor care caracterizează purtatorului ca de obicei feminin, elegant, senzual și întotdeauna ajustate perfect. Parfumuri Elizabeth Taylor sunt de viață distinctiv și opulent ca o actrita celebra. Atenție a atras ca pietre strălucitoare. Parfum vă ajută să sublinieze stilul tau si individualitate.

Elizabeth Taylor