Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Forever Elizabeth - EDP

Forever Elizabeth este un parfum romantic și modern pentru femei de la marca Elizabeth Taylor . La începutul parfumului veți simti mandarine, mere și mure, introducerea de fructe devine apoi o inimă… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Forever Elizabeth este un parfum romantic și modern pentru femei de la marca Elizabeth Taylor . La începutul parfumului veți simti mandarine, mere și mure, introducerea de fructe devine apoi o inimă pur florală, constând din trandafiri  iasomie, orhidee, viorele și flori Tiaré. Baza parfumului este lemnoasă.

Parfumul a fost lansat în anul 2002.

Compoziție

Cap

mandarine, mere, mure

inimă

iasomie, trandafir, orhidee, viorele, flori Tiaré

Fundație

mosc, tonuri lemnoase, ambră, lemn de santal, cuișoare