Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Diamonds And Rubies - EDT

Diamonds And Rubies de la marca Elizabeth Taylor este un miros dulce, cald ,floral oriental pentru femei. La inceput se dezvoltă o combinatie de fructe si flori- care contine caise, trandafir, liliac… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Diamonds And Rubies de la marca Elizabeth Taylor este un miros dulce, cald ,floral oriental pentru femei. La inceput se dezvoltă o combinatie de fructe si flori- care contine caise, trandafir, liliac. Inima parfumului este compusă din flori si condimente ,iar baza este din tonuri lemnoase.

Parfumul a fost lansat in anul 1983.

Compoziție

Cap

liliac,caise, trandafir, liliac

inimă

condimente, orhidee, iasomie, ylang-ylang, trandafir, crin de vale

Fundație

lemn de santal, ambră, mosc, benzoin, vanilie, lemn de cedru