Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Endless Euphoria - EDP

Brand: Calvin Klein
Endless Euphoria reprezinta urmatoarea generatie de parfum Euphoria clasic 2,005 Calvin Klein. Endless Euphoria este un parfum floral-fructat proaspăt, care se traduce fantezie iconic parfum iconic… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Endless Euphoria reprezinta urmatoarea generatie de parfum Euphoria clasic 2,005 Calvin Klein. Endless Euphoria este un parfum floral-fructat proaspăt, care se traduce fantezie iconic parfum iconic Euphoria în senzualitate înălțătoare. Parfum este un simplu, deschis și îți taie răsuflarea. Reprezintă un nou zori, un nou început. Aduce o senzualitate răcoritoare și înălțătoare care nu se termina niciodata. Parfumul se deschide o briză ușoară de la Cherry Blossom osvěženým mandarin, bergamot. Trandafiri pastel și violete cu amețitoare liliac ca un vis pentru a inspira inima de parfum. După o inimă florală, urmat de acorduri delicate și senzuale de bambus, lemn de santal si mosc. Sucomba la baraj nesfârșită de senzualitate, Endless Euphoria vă permite să retrăiți vis, chiar și în plină zi.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

Cherry Blossom, bergamot, mandarin

inimă

liliac, violet, trandafir

Fundație

lemn de santal, bambus, mosc