Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Endless Euphoria - EDP

Brand: Calvin Klein Cod: pCK309
Variante produs (2):

Descriere

Endless Euphoria reprezinta urmatoarea generatie de parfum Euphoria clasic 2,005 Calvin Klein. Endless Euphoria este un parfum floral-fructat proaspăt, care se traduce fantezie iconic parfum iconic Euphoria în senzualitate înălțătoare. Parfum este un simplu, deschis și îți taie răsuflarea. Reprezintă un nou zori, un nou început. Aduce o senzualitate răcoritoare și înălțătoare care nu se termina niciodata. Parfumul se deschide o briză ușoară de la Cherry Blossom osvěženým mandarin, bergamot. Trandafiri pastel și violete cu amețitoare liliac ca un vis pentru a inspira inima de parfum. După o inimă florală, urmat de acorduri delicate și senzuale de bambus, lemn de santal si mosc. Sucomba la baraj nesfârșită de senzualitate, Endless Euphoria vă permite să retrăiți vis, chiar și în plină zi.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

Cherry Blossom, bergamot, mandarin

inimă

liliac, violet, trandafir

Fundație

lemn de santal, bambus, mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Calvin Klein

Blugi, provocări de moda unisex până la ultima suflare - totul a devenit celebru Calvin Klein și casa lui de moda. În 70. ani în timpul erei fading de copii de flori, atunci când a fost prea mult de culoare și model, a adus o colectie de blugi simpli, care potrivit atât bărbați și femei. Toată lumea a vrut să fie în acel moment, cel puțin un "Calvinky". Imi place sa folosesc materiale naturale, cum ar fi in, bumbac, cașmir sau piele. El a devenit celebru ca maestru de minimalism, nepăsare și stil simplitate totală. El a reușit să reușească munca sa și viața sunt literalmente îndeplinesc visul american. Un alt piese mari de la atelierul său sunt ceasuri Calvin Klein, bijuterii Calvin Klein, accesorii de moda si cosmetice. Lucruri care transporta logo-ul său poate imprima personalitatea marca, stilul său este pur și simplu inconfundabil.

Parfum Timeless pentru toate
În plus unisexového vrut să poarte Calvin Klein proiectare, de asemenea, un parfum care va mirosi tot. În 1995 a reușit și lumină a lumii a văzut prima unisex parfum CK One. De atunci, în fiecare an aduce un nou parfum Calvin Klein de. Parfumuri Calvin Klein a câștigat foarte repede clientii fideli. Parfum pentru femei Calvin Klein Euphoria a fost în mod repetat, plasat printre primele 10 cele mai bune parfumuri lume de vânzare. Aceeași popularitate a primit parfumul Calvin Klein Eternity. Calvin Klein a fost în timpul său cel mai tânăr designer de moda, care a reușit să câștige premii Coty Award și de atribuire a Fashion Designers of America Award Consiliului. Lasă-te sedus de stilul lui prea.

Calvin Klein
zile
:
ore
:
minute
:
secunde