Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cabotine Gold - EDT

Brand: Gres Cod: pPG013
Variante produs (1):

Descriere

Cabotine Gold de la marca Gres este o ediție limitată exclusivă, elegantă și atractivă, lansată în 2010. La fel ca bijuteriile din aur, Cabotine Gold face ca purtătorul său să fie inconfundabil, luxos și delicat.

Compoziție

Cap

mandarina, piper roz, pepene rosu

inimă

iasomie, flori tiaré, bujor

Fundație

vetiver, patchouli, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Gres

Madame Gres a fost o mare personalitate în lumea modei de la 40. 80. 20 ani. secol. Ea a avut mari ambitii artistice și modelul, precum și mai târziu pe parfum, înțeleasă ca o lucrări autonome și excepționale ale art. Inițial un sculptor a fost mai târziu a trecut la moda si clienții ei fideli au devenit védovkyně Windsor, Marlene Dietrich si Jacqueline Kennedy. El este deosebit de renumit pentru adaptate prin rochie exclusiv.

Gres
zile
:
ore
:
minute
:
secunde