Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gucci Bloom - lapte de corp

Brand: Gucci
Designerul italian de modă Alessandro Michele este Gucci Bloom. Capul este format din tonuri de portocaliu și verde. Tuberoza cu iasomie și caprifoi este amestecată în inimă. Ulterior, se va dezvolta… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Designerul italian de modă Alessandro Michele este Gucci Bloom. Capul este format din tonuri de portocaliu și verde. Tuberoza cu iasomie și caprifoi este amestecată în inimă. Ulterior, se va dezvolta lemn de santal, împreună cu vanilia și rădăcina irisului.

Parfumul a fost lansat în 2017, iar nasul său este Alberto Morillas.

Compoziție

Cap

portocaliu, tonuri verzi

inimă

tuberoza, iasomie, caprifoi

Fundație

rădăcină de iris (Orris Root), lemn de santal, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană