Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Heat Wild Orchid - EDP

Brand: Beyoncé
Beyonce a prezentat primul ei parfum  Heat în  anul 2010,  a urmat  o  colecție de ediții Heat Ultimate Elixir  din anul 2010, Midnight Heat din… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Beyonce a prezentat primul ei parfum  Heat în  anul 2010,  a urmat  o  colecție de ediții Heat Ultimate Elixir  din anul 2010, Midnight Heat din  2012 și Heat Mrs.
Apa de parfum  Heat Wild Orchid este cel mai recent parfum, care se descrie ca fiind un ademenitor, care acoperă corpul asa precum roua diminetii  se aseaza pe iarba. Este un parfum care va  oferă o energie feminină sălbatică prin fața sa discretă și blândă.

Accentul este pus pe orhidee senzuala, care are puteri afrodisiace incontestabile. Parfumul este descris ca fiind  fructat exotic cu compoziție floral-lemnoasa.
Se deschide cu fructe de  rodie, nectar de nucă de cocos și o mână de mure.
Inima parfumului  este formată din orhidee, magnolie și caprifoi.
Rasinoase, ambra si mosc completează întreagul parfum.

Fotograful campaniei este Michael Thompson.

Acest parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

rodie, nectar de nucă de cocos, mure

inimă

caprifoi, magnolie, orhidee

Fundație

rasinoase, ambra, mosc