Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hero - deodorant spray

Brand: STR8
Parfum creat pentru bărbați tineri care sunt activi și caută inspirație. Este intens, care este sporită de designul metalic al sticlei. Șeful chiparos, mandarină și cardamom. La inima te excita iris,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum creat pentru bărbați tineri care sunt activi și caută inspirație. Este intens, care este sporită de designul metalic al sticlei. Șeful chiparos, mandarină și cardamom. La inima te excita iris, violet și cacao. Patchouli, vetiver si lemnoase note, se referă la însăși temelia.

Compoziție

Cap

chiparos, mandarină, cardamom

inimă

iris, boabe de cacao, violet

Fundație

pačuli, tonuri lemnoase, vetiver

zile
:
ore
:
minute
:
secunde