Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

In The Mood For Love Tender - EDT

În The Mood For Love Tender este un parfum floral-fructat pentru femei de Gianfranco Ferre . Prezentat publicului în 2011, acest eau de toilette se bazează pe parfumul clasic In The Mood For Love… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În The Mood For Love Tender este un parfum floral-fructat pentru femei de Gianfranco Ferre . Prezentat publicului în 2011, acest eau de toilette se bazează pe parfumul clasic In The Mood For Love lansat în 2009. Acesta amestecă tonuri de flori, fructe, aldehide și tonuri lemnoase.

Compoziție

Cap

mandarina, aldehide, cassia

inimă

iasomie, lotus, trandafir

Fundație

benzoin, chiparos, mosc

Parametrii

Origine
Italiană