Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

James Bond 007 Quantum - EDT

Brand: James Bond
Parfum James Bond sărbătorește aniversarea a 007 ani și cu această ocazie oferă parfum plin de adrenalina si impuls - Quantum. Acest lemnos intens, miros picant este perfect pentru omul modern și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Parfum James Bond sărbătorește aniversarea a 007 ani și cu această ocazie oferă parfum plin de adrenalina si impuls - Quantum. Acest lemnos intens, miros picant este perfect pentru omul modern și sigur. Cu acesta, chiar și în situațiile cele mai extreme, rămâi rece. Cea de a treia creștere Parfumul 007 este un parfum unic pentru situații extreme. Doar folosi Quantum și poate face totul!

Parfum a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

bergamot, cardamom, ienupăr

inimă

Bilete violete, piele, nucsoara

Fundație

benzoin, lemn de santal, vetiver

zile
:
ore
:
minute
:
secunde