Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Male Popeye Eau Fraiche - EDT

În 2016, brandul a introdus parfum bărbați Jean P.Gaultier numește Le Male Popeye. Acest lucru EDT usor (Eau Fraiche) este potrivit pentru zilele insorite de vara si este destinat celor care iubesc… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În 2016, brandul a introdus parfum bărbați Jean P.Gaultier numește Le Male Popeye. Acest lucru EDT usor (Eau Fraiche) este potrivit pentru zilele insorite de vara si este destinat celor care iubesc fougerové miros proaspat. Să ne împrospăta tonurile sale.

Compoziție

Cap

neroli, menta, aldehide

inimă

ambroxane, note lemnoase, salvie

Fundație

lemn de santal, boabe de tonka, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde