Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sport Water - EDT

Brand: Jil Sander Cod: pJS044
Variante produs (1):

Descriere

Cum declară denumirea  Jil Sander Sport Water este un parfum conceput pentru a evoca atmosfera mării. Este aroma ideală pentru sport, iar în zilele caniculare de vară pentru răcoarea și armonia purtătoarei.

Aroma a fost lansată în anul 2008.

Compoziție

Cap

frunze verzi de piersic

inimă

ceai alb, petale de trandafir, iasomie

Fundație

mosc

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Jil Sander

Jil Sander a studiat în domeniul industriei textile. Ca un designer a colaborat cu mai multe companii și în anii '70 ai secolului trecut, a fondat propria ei de tip boutique, de avangardă, care a fost primul de acest gen. Stea ei a început să crească, femeile au reprezentat pentru o creștere inteligentă, întreprinzător și independent. În anii '80 el a creat primul parfum, iar de atunci cariera ei se ridică. Designerul german a stabilit semnul ei pe linii simple si materiale de calitate

Mai multe informații despre brandul Jil Sander va citi în nostru revista.

...Mărimi
Jil Sander
zile
:
ore
:
minute
:
secunde