Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Karl Lagerfeld For Her - EDP

Lamelele Lagerfeld, fermecătorul Karl Lagerfeld fost lansat în 2014. Amestecul de fructe și flori emană frumusețe și sensibilitate. Tonurile delicioase de lamaie și piersicii se amestecă perfect cu… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Lamelele Lagerfeld, fermecătorul Karl Lagerfeld fost lansat în 2014.
Amestecul de fructe și flori emană frumusețe și sensibilitate. Tonurile delicioase de lamaie și piersicii se amestecă perfect cu mirosul de magnolie și se ridică. Baza parfumului vă va uimi cu un indiciu de ton cald, lemnos, cum ar fi chihlimbarul și mosc.

Compoziție

Cap

piersic, lămâie

inimă

trandafir, magnolia, arbuști

Fundație

mosc, note lemnoase, ambra

Parametrii

Origine
Franceză