Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Flower By Kenzo - EDP TESTER

Brand: Kenzo
Deoarece mac rosu nu are nici un miros, Kenzo creat unul pentru el. Flori foarte unice, puternice, simple și senzuale. Flower By Kenzo - floare în oraș. Întotdeauna frumoasă, cu simplitatea,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Deoarece mac rosu nu are nici un miros, Kenzo creat unul pentru el. Flori foarte unice, puternice, simple și senzuale. Flower By Kenzo - floare în oraș. Întotdeauna frumoasă, cu simplitatea, fragilitatea și forța, imprevizibilă. Să se nască, să crească, să înflorească, să strălucească ... Acestea sunt cele patru etape ale vieții unui mac.

Revista noastră vă va spune mai multe despre acest parfum.

Compoziție

Cap

bulharská růže, hloh, černý rybíz

inimă

opoponax, jasmín, parmská fialka, růže

Fundație

vanilka, bíle pižmo

Parametrii

Origine
Franceză