Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Jeu d´Amour - EDT

Brand: Kenzo
Doamnelor miros Kenzo Jeu d'Amour vă va încânta cu senzualitate si feminitate ei. Jeu d'Amour parfum evocă prospețime și puritate, care va înghiți literalmente. Un amestec unic de note florale si… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Doamnelor miros Kenzo Jeu d'Amour vă va încânta cu senzualitate si feminitate ei. Jeu d'Amour parfum evocă prospețime și puritate, care va înghiți literalmente. Un amestec unic de note florale si fructate, subliniind woody atingeți. Bucurați-vă de această esență fermecător și captivant.

Compoziție

Cap

pere, floare copac de lamaie

inimă

freziei, tuberozei

Fundație

mosc alb, lemn de cedru

zile
:
ore
:
minute
:
secunde