Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kenzo Homme - EDP

Brand: Kenzo
Kenzo Homme este un parfum lemnos aromatice pentru bărbați. Inspirat de puterea oceanului creat Kenzo parfum proaspat si senzual irezistibil. Notele principale sunt cardamom, menta si fructe citrice.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Kenzo Homme este un parfum lemnos aromatice pentru bărbați. Inspirat de puterea oceanului creat Kenzo parfum proaspat si senzual irezistibil. Notele principale sunt cardamom, menta si fructe citrice. La inima simt un note marine, salvie și condimente. În Vetiver de bază, vanilie, cedru si lemn de santal.

Parfum a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

cardamom, menta, citrice

inimă

note marine, salvie, condimente

Fundație

vetiver, vanilie, cedru, lemn de santal

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde