Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L`Eau Par Kenzo - EDT TESTER

Brand: Kenzo
Simplitatea. Sinceritate. Aceste două calități Kenzo iubește. Mirosul este o sărbătoare a prospețimii pure. Spumante, moderne, curate, albastru deschis, perfect moderate, departe de zgomot nebun. Un… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Simplitatea. Sinceritate. Aceste două calități Kenzo iubește. Mirosul este o sărbătoare a prospețimii pure. Spumante, moderne, curate, albastru deschis, perfect moderate, departe de zgomot nebun. Un miros elegant, distinctiv, fără excese. Armonie sofisticată, sinceră. Parfumul ei ușor întruchipează valorile de bază ale vieții. Este proaspăt, revigorant, translucid.

L´Eau Par Kenzo Pour Femme este la fel ca L´Eau Kenzo Pour Femme.

Compoziție

Cap

Verde liliac, mandarina, stuf, menta

inimă

violet, piper, iasomie, piersica alba, Amaryllis, Rose

Fundație

vanilie, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Franceză