Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kouros - apă după ras

Un parfum pentru bărbatul care știe cine este! Un om care își păstrează in minte cele mai bune momente din viață, ce simte, ce încearcă. Aroma picantă de eucalipt verde, tămâie, lemn de cedru… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Un parfum pentru bărbatul care știe cine este! Un om care își păstrează in minte cele mai bune momente din viață, ce simte, ce încearcă. Aroma picantă de eucalipt verde, tămâie, lemn de cedru chinezesc, nucșoară și lemn de camfor îți încălzește perfect toate simțurile și întregul corp. Un parfum al cărui forță originală se află în arta seducerii și exprimării pasiunii naturale instantanee.

 

Compoziție

Cap

eucalipt verde, lemn de cedru

inimă

Tămâie buzdugan

Fundație

lemn camfor, benzoin

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde