Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Nuit Trésor - EDT

Brand: Lancome
Parfumul este o reflectare a numit Tresor original în compoziție și acționează 1990. Sale ca o potiune afrodisiac dragoste. „Nasul“ din spatele acestui parfum este Christophe… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Parfumul este o reflectare a numit Tresor original în compoziție și acționează 1990. Sale ca o potiune afrodisiac dragoste. „Nasul“ din spatele acestui parfum este Christophe Raynaud si Amandine Marie. arată Chipurile partea întunecată a trandafiri și amestecat prin tóny černé a crescut cu Tahitian orhidee de vanilie. Scent conține, de asemenea, acorduri naturale insence, papirus, paciuli, litchi și trufe. Face a devenit Penélope Cruz și Ilay Kurelović.

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

pară

inimă

Rose, orhidee

Fundație

trufe, litchi, patchouli, Insense, papirus

Parametrii

Origine
Franceză