Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lacoste Pour Femme Légère - EDP

Brand: Lacoste
Blând, oarecum naiv, zâmbind, că e femeia care folosește parfum Lacoste Pour Femme Légère de la Lacoste . Parfum plin de bucurie și încredere că va face un sentiment de pace și fericire. Parfum… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Blând, oarecum naiv, zâmbind, că e femeia care folosește parfum Lacoste Pour Femme Légère de la Lacoste . Parfum plin de bucurie și încredere că va face un sentiment de pace și fericire. Parfum compus din bergamota, mandarine, grapefruit, coacaze negre si piper roz. Mai mult, iasomie, heliotrop, hibiscus, cedru, vetiver, lemn de santal si mosc.

parfum blând Gentle pentru femei fericirea vine din 2017.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarine, grapefruit, coacaze negre, piper roz

inimă

iasomie, heliotrop, hibiscus

Fundație

cedru, vetiver, lemn de santal, mosc

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde