Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lalique Le Parfum - EDP

Brand: Lalique
Descoperiți voluptate senzual Orient în femei parfum Lalique Le Parfum, dotat cu seducătoare maxim. Într-un flacon remarcabil este ascuns cocktail impetuos de tonuri orientale fascinant și misterios.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Descoperiți voluptate senzual Orient în femei parfum Lalique Le Parfum, dotat cu seducătoare maxim. Într-un flacon remarcabil este ascuns cocktail impetuos de tonuri orientale fascinant și misterios.

Bijuterie artistică inspirat de spiritul de Lalique combină sticlă de culoare închisă și translucide, crearea unei tranziții remarcabile între lumină și umbră. Cub de sticlă elegant încununat cu un capac negru pătrat, care combină o suprafață translucid. În jurul gâtului sticlei este învelit în cordon de mătase roșie terminat cu două ciucuri. Impresia este îmbunătățită de ambalare roșu-și-negru, care subliniază încă eleganța clasică ..

Compoziție

Cap

bergamot, Laurel, ardei rosu, crin de vale, violet

inimă

iasomie, heliotrop, migdale, chimen

Fundație

vanilie, paciuli, boabe de tonka, lemn de santal

Parametrii

Origine
Franceză