Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Lalique - EDP

Brand: Lalique Cod: pLQ026
Variante produs (2):

Descriere

Este un miros floral-picant pentru femei. Capul parfumului este fructat, completat de gardenie. Inima este marcată de bujor, magnolie, flori de portocale, ylang-ylang și trandafiri. Baza senzuală este făcută din chihlimbar, vanilie, mosc, cedru, lemn de santal și osmanthus.

Acest parfum a fost lansat în 1992.

Compoziție

Cap
coacăz negru, tangerină, mure, gardenie
inimă
bujor, magnolie, flori de portocale, ylang-ylang, trandafiri
Fundație
chihlimbar, vanilie, mosc, cedru, lemn de santal, osmanthus

Parametrii

Origine
Franceză
Brand: Lalique

René Jules Lalique sa nascut in 1860 in Franta. Tatăl său a lucrat ca agent de afaceri Paris. În 1872 a început studiile la René Intră College Turgot, unde a studiat desenul sub îndrumarea Justin Marie Lequien. După moartea tatălui său, Rene a început să lucreze ca ucenic în Goldsmith si bijuterii. Lalique este un brand cu o istorie lungă. Prima ediție datează din 1931 și parfumuri Lalique sunt create în colaborare cu parfumier Nathalie Lorson, cum ar fi, Jean-Claude Ellena, Bertrand Duchaufour și multe alte nume bine-cunoscute. Descoperiți senzual Orient în miros Lalique femeilor, care este dotat cu seducătoare maxim.

Lalique