Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Arpége - EDP TESTER

Brand: Lanvin
Lanvin Arpege este un parfum romantic, floral-aldehid. Jeanne Lanvin l-a oferit fiicei sale Marguerite, iar parfumul a devenit o expresie a iubirii materne. Simbolul de aur al unei femei cu fiica sa… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Lanvin Arpege este un parfum romantic, floral-aldehid. Jeanne Lanvin l-a oferit fiicei sale Marguerite, iar parfumul a devenit o expresie a iubirii materne. Simbolul de aur al unei femei cu fiica sa pe flacon a fost creat conform unei fotografii din 1907, în care Jeanne și Marguerita se pregătesc pentru bal, și în cele din urmă au devenit simbolul întregului brand Lanvin .

Compoziție

Cap

aldehide, caprifoi, bergamotă, neroli, piersic, crin din vale

inimă

camelia, coriandru, iris, iasomie, trandafir, crin, ylang-ylang, crin de vale, geraniu

Fundație

ambră, lemn de santal, vanilie, vetiver, paciuli, mosc, benzoin

Parametrii

Origine
Franceză