Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eclat D´Arpege - EDP TESTER

Brand: Lanvin
Eclat D'Arpege  este un parfum de feminitate, o expresie a iubirii și pasiunii. Feminitatea este  logo-ul mărcii  Lanvin. Parfumul  D'Arpege Eclat este ca o melodie - proaspătă, curată și plină de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Eclat D'Arpege  este un parfum de feminitate, o expresie a iubirii și pasiunii. Feminitatea este  logo-ul mărcii  Lanvin. Parfumul  D'Arpege Eclat este ca o melodie - proaspătă, curată și plină de bucurie. De la prima inspirație  Eclat D'Arpege  evocă o presimtire plină de strălucire subtilă și bucurie  persistentă. Uneste în sine prospețimea  de liliac și tonul distinctiv de portocală.

Parfumul  a fost lansat în 2002.

Compoziție

Cap

bujor, floare de piersic, frunze de ceai

inimă

mosc, chihlimbar, lila

Fundație

lemn de cedru, heliotrop, portocal

Parametrii

Origine
Franceză