Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Male - EDT 75 ml + gel de duș 75 ml

Jean Paul Gaultier a folosit simbolul unui tricou de marină pentru sticla de parfum. Le Male este un miros oriental-fugar. În prima etapă veți simți bergamotul, cardamomul, lavanda, în inimă sunt… Descriere și parametrii

Descriere

Jean Paul Gaultier a folosit simbolul unui tricou de marină pentru sticla de parfum. Le Male este un miros oriental-fugar. În prima etapă veți simți bergamotul, cardamomul, lavanda, în inimă sunt flori ascunse de portocal în combinație cu chimen, în ultima etapă veți fi orbit de copaci exotici, fasole Tonka și vanilie.

Parfumul a fost lansat în 1995.

Compoziție

Cap

lavanda, bergamot, cardamom

inimă

flori de portocal, chimen

Fundație

Boabe de tonka, vanilie, lemn exotic

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde