Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Parfum Resort Collection - EDT

Brand: Elie Saab
Casa de design Elie Saab a creat prima sa marca numit Le Parfum, în 2011. 2,015 vine cu o noua editie limitata - Elie Saab Le Parfum Collection Resort. Parfumul este inspirat de compoziție de vară cu… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Casa de design Elie Saab a creat prima sa marca numit Le Parfum, în 2011.

2,015 vine cu o noua editie limitata - Elie Saab Le Parfum Collection Resort. Parfumul este inspirat de compoziție de vară cu reflecția soarelui în nivelului mării sclipitoare.

Aroma este floral-fructat. Pentru crearea ei de către domnul Francis Kurkdijan. Kompzice contine note de smochine, floare de portocal, iasomie si frangipani.

Compoziție

Cap

flori de portocale, mandarine portocaliu, smochine

inimă

foaie de portocale, iasomie, floare frangipani

Fundație

cedru, chihlimbar

Parametrii

Origine
Arabă și orientală