Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LIVE - EDT

Brand: Lacoste
Eau de Toilette LIVE este un brand nou ediție a brandului Lacoste, care completeaza acelasi nume de brand de îmbrăcăminte Lacoste LIVE. Echipa P & G în colaborare cu designeri creat… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Eau de Toilette LIVE este un brand nou ediție a brandului Lacoste, care completeaza acelasi nume de brand de îmbrăcăminte Lacoste LIVE.

Echipa P & G în colaborare cu designeri creat Lacoste Lacoste live și îmbogățit-o cu prospetimea de var în tonuri superioare. Parfum inima ofera un amestec de frunze verzi, în combinație cu tonuri marine. Notele de baza completează întreaga compoziție și lemn dulce arome și arome din guaiac copac.

Campania de publicitate a fost proiectat și va fi prezentat perspectivă și iluzii optice. Direcționarea campaniei este în mâinile H5 coordonate de Grey Advertising.

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

var

inimă

Tonuri de apă, tonuri de verde

Fundație

licorice copac miros guaiac

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde