Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Extreme Night - EDT

Brand: Michael Kors
Parfum pentru bărbați moderni care se află încă pe drum Extreme noapte de Michaela Korse. parfum Bold îndemnând direct alt mod. elemente lemnoase orientale care constituie parfum irezistibil.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfum pentru bărbați moderni care se află încă pe drum Extreme noapte de Michaela Korse. parfum Bold îndemnând direct alt mod. elemente lemnoase orientale care constituie parfum irezistibil.

Adulmece nucșoară Mace, bergamot și negru neagă. Aceste mirosuri vă atrag în fiecare alte tempek în cazul în care chiparos, salvie si crin. Restul nu ai nici orris, lemn de santal, cedru, mosc, boabe de tonka si vanilie, care sunt in curs de dezvoltare la sfarsitul parfumului va pleca.

Lansarea a fost în 2017.

Compoziție

Cap
piper negru, nucsoara, bergamot
inimă
chiparos, salvie, crin
Fundație
orris, lemn de santal, cedru, mosc, boabe de tonka, vanilie
zile
:
ore
:
minute
:
secunde