Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wonderlust - EDP

Brand: Michael Kors
Wonderlust parfum în sine reflectă dorința de aventură, descoperire și romantism. Reprezintă o femeie care este ea însăși. Este încrezător, fermecător și inspirator pentru împrejurimile lor. Lasă-te… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Wonderlust parfum în sine reflectă dorința de aventură, descoperire și romantism. Reprezintă o femeie care este ea însăși. Este încrezător, fermecător și inspirator pentru împrejurimile lor. Lasă-te fermecat de această aroma floral-fructat.

Acesta a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

bergamot, lapte de migdale, piper

inimă

garoafa, heliotrop

Fundație

lemn de santal, benzoin