Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Forever Sailing - EDT

Brand: Moschino
Pentru totdeauna Apă de Toaletă Sailing de parfum de citrice-lemnoase bărbați marca Moschino pentru barbati. Acest parfum proaspăt în sine, în introducerea combină note de citrice, inima este compus… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Pentru totdeauna Apă de Toaletă Sailing de parfum de citrice-lemnoase bărbați marca Moschino pentru barbati. Acest parfum proaspăt în sine, în introducerea combină note de citrice, inima este compus din lavanda si ienupar și, în final fixat cu mirosul de note lemnoase.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

mentă, lămâie, grapefruit

inimă

ienupăr, lavandă

Fundație

patchouli, note lemnoase, ambra, mosc

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde