Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ford Mustang - EDT

Brand: Mustang
Scent Ford Mustang din aceeasi marca Mustang este oriental-lemnos, parfum proaspăt pentru bărbați. Acesta combină introducerea de bergamotă siciliană, piper negru, grapefruit - formeaza inima violet,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Scent Ford Mustang din aceeasi marca Mustang este oriental-lemnos, parfum proaspăt pentru bărbați. Acesta combină introducerea de bergamotă siciliană, piper negru, grapefruit - formeaza inima violet, busuioc, chimion si cardamom, și în cele din urmă învăluit de mirosul de mosc, lemn de santal si cherestea din specii moi.

Compoziție

Cap

bergamotă siciliană, piper negru, grapefruit

inimă

violet, busuioc, chimion, cardamom

Fundație

mosc, lemn de santal, cherestea din specii moi

zile
:
ore
:
minute
:
secunde