Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

My Scent - lapte de corp

Brand: Trussardi
Scent parfum meu de la marca Trussardi este un buchet fermecator, tinerește proaspete de flori proaspete, combinate cu tonuri rafinate și senzuale. Introducerea prezintă un amestec de flori cu pere,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Scent parfum meu de la marca Trussardi este un buchet fermecator, tinerește proaspete de flori proaspete, combinate cu tonuri rafinate și senzuale. Introducerea prezintă un amestec de flori cu pere, urmată de cuvântul de busteni a crescut și liliac, și în cele din urmă se dezvoltă mosc, lemn de casmir si heliotrop.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

pere, note florale

inimă

liliac, trandafir

Fundație

mosc, lemn cașmir, heliotrop

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde