Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Azure Woman - deodorant spray

Brand: Nike
Nike Femeia Azure este un parfum proaspat compus din tonuri de fructe pentru femei. amestec Intrigant este amestecat cu buchet floral în inima dezvăluie de bază parfum senzual și cald. ParfumNike… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Nike Femeia Azure este un parfum proaspat compus din tonuri de fructe pentru femei. amestec Intrigant este amestecat cu buchet floral în inima dezvăluie de bază parfum senzual și cald. ParfumNike Femeia Azure exprima feminitatea, seducție și vine dintr - o serie de succes culori.

 

Produsul a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

cireșe, prune, mandarine, pere

inimă

floare de portocal, gardenie, bujor

Fundație

Mosc, nuci, lemn de santal, vanilie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde