Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Black XS - deodorant ve spreji

Brand: Paco Rabanne Cod: pPR036

Descriere

După marele succes al parfumului Black XS Pour Homme, parfumul XS Black a fost lansat în mai 2007. Este un parfum modern care exceleaza in parfumul extrem de delicat floral-fructat.

Black XS este alcătuit din tonuri grase de merișoare presărate cu piper roz care deschid ușa procesiunii florale de trandafiri, violete negre și cacao. Baza acestui parfum este patchouli radiant cu vanilie neagră electrizantă.

Parfumul a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

piper roz, afine

inimă

trandafir, negru violet, cacao

Fundație

note lemnoase, paciuli, vanilie

Brand: Paco Rabanne

Paco Rabanne sa nascut in 1934 in San Sebastian. Este un arhitect instruit, dar în anii șaizeci a devenit cunoscut mai degrabă în mod franceză. În 1966 el a fondat propria casa de moda, care a format haine de materiale neobisnuite, cum ar fi metal și hârtie. In 1969 a extins portofoliul de parfumuri. Haine și parfumuri sale au devenit foarte populare, iar în 1992 a prezentat modelele sale de Regele și Regina a Spaniei, la World Expo, care a avut loc la Sevilla. Apreciere pentru talentul său și să contribuie la multe proiecte umanitare a fost premiat cel mai înalt titlu spaniolă și franceză. Printre cele mai cunoscute parfumuri sale includ Paco Rabanne Pour Homme, Ultraviolet, XS, sau pe care le oferim.

Paco Rabanne
zile
:
ore
:
minute
:
secunde