Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Royal Revolution - EDP

Brand: Katy Perry
ParfumKaty Perry Royal Revolution este al treilea parfum creat în colaborare cu Coty . Revoluția regală vine pe piață într-o sticlă albastră. Este un parfum floral irezistibil inspirat de frumusetea… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

ParfumKaty Perry Royal Revolution este al treilea parfum creat în colaborare cu Coty .

Revoluția regală vine pe piață într-o sticlă albastră. Este un parfum floral irezistibil inspirat de frumusetea unui diamant albastru. Compoziția este florală și ușor fructată. Notele superioare sunt mirosul de rodii roșii și frezii roz. Următoarele sunt tonurile de iasomie și flori de portocale. Lemnul de santal din inima se traduce în tonurile de bază ale unor raze mistice neobișnuite, cu orhidee vanilie, piele și mosc.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

frezii roz, rodie

inimă

lemn de santal, floare de portocal, iasomie

Fundație

porumbe, mosc, piele, vanilie orhidee

zile
:
ore
:
minute
:
secunde