Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Incanto Charms - EDT

Incanto Charms îmbăta simțurile cu puterea magică unică și vă oferă o evadare din lumea gri. Femeia Incanto Charms este o personalitate care vede în fiecare  zi o noua aventură, și care știe cum să-l… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Incanto Charms îmbăta simțurile cu puterea magică unică și vă oferă o evadare din lumea gri. Femeia Incanto Charms este o personalitate care vede în fiecare  zi o noua aventură, și care știe cum să-l folosească la maxim. Secretul din farmecul său se află în curiozitatea asupra noului "foamea" de aventură păstrează independența în toate circumstanțele.

Parfumul a fost lansat în 2006.

Compoziție

Cap

caprifoi, floarea pasiunii

inimă

iasomie, trandafir turcesc

Fundație

lemn de santal, mosc

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde