Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Incanto Bloom (2014) - EDT

Noua editie a Incanto Bloom a fost creata in 2014. Se deschide cu note de frezii si flori de grapefruit. Inima combină zmeura cu trandafirul de ceai galben și cu magnolia champaca. Compoziția este… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Noua editie a Incanto Bloom a fost creata in 2014. Se deschide cu note de frezii si flori de grapefruit. Inima combină zmeura cu trandafirul de ceai galben și cu magnolia champaca. Compoziția este închisă de lemn de mosc și cașmir. Permiteți-vă să fiți orbiți de acest parfum floral-fructat.

Compoziție

Cap

freză, floare de grapefruit

inimă

zmeură, trandafir de ceai, șampanie

Fundație

mosc, lemn de casmir

Parametrii

Origine
Italiană