Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Incanto - EDP

Parfum nobil, care rămâne ca o amintire, provoacă emoții unice. Radiant și senzual parfumul Incanto este  capabil de a cuceri totul și  pe toată lumea din jur prin mirosul său floral-lemnos, cu… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum nobil, care rămâne ca o amintire, provoacă emoții unice. Radiant și senzual parfumul Incanto este  capabil de a cuceri totul și  pe toată lumea din jur prin mirosul său floral-lemnos, cu nuanțe de fructe. Pasionat și senzual, nu accepta plictiseala - femeia Incanto este obsedată de auto-cunoaștere absolută. Trăiește pe deplin și  este capabilă să se bucure de lumea magică de lux de la brandul Salvatore Ferragamo, a carui parfum este esența magică  plină de emoție,  senzualitate si seducție.

Parfumul a fost lansat în 2003.

Compoziție

Cap
piersici, prune, cuișoare
inimă
iasomie, bujor, crin, hibiscus, semințe de ambrozie
Fundație
chihlimbar, lemn de santal, mosc alb

Parametrii

Origine
Italiană