Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Seduction In Black - EDT

Brand: Antonio Banderas Cod: pAB013
Variante produs (3):

Descriere

Seduction in Black este sofisticat, dar parfum încă foarte natural proiectat bărbați modern și elegant. Un om care este sigur de el însuși și iubesc jocul joacă mai mult singur, dar de multe ori lasă în voia sorții și spontaneitate.

Linia de sticla din sticla fumurie, combinând pereți transparenți și netede cu baza cristalină. capac negru cu logo - ul Minimalist gravată Antonio Banderas , la vârf, completează întregul proiectare, din care radiază masculinitatea și modernitate.

Cutia urmează liniile curate și sticla este la fel de modern și elegant. Din fundal negru bărbătesc argintiu apare logo-ul de bun gust Seduction în negru.

Compoziție

Cap

bergamot, coacaze negre

inimă

coriandru, nucșoară, nucșoară

Fundație

cedru, boabe de tonka, chihlimbar, mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Antonio Banderas

Antonio Banderas sa născut în Spania și la vârsta de 19 ani a devenit membru al Teatrului Național spaniol din Madrid. Din 1982 a ocupat abundent în filmele sale de Pedro Almodovar și datorită performanțelor lor a fost, de obicei, exprimate excelente în alte filme. Cariera sa a crescut. Precum și ca fiind de succes pe marele ecran, el prospera chiar si atunci cand crearea propriilor lor mirosuri care au devenit foarte populare și sunt afectate imediat după lansare.

Antonio Banderas
zile
:
ore
:
minute
:
secunde