Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sì - EDP 50 ml + gel de duș 75 ml+ loțiune de corp 75 ml

Brand: Armani
Parfum De la Armani surprinde o femeie deschisă, spune da viață, iubire, putere, visare, și libertatea în sine, precum și în calitate de reprezentant principal al acestui parfum unic, Cate Blanchett.… Descriere și parametrii

Descriere

Parfum De la Armani surprinde o femeie deschisă, spune da viață, iubire, putere, visare, și libertatea în sine, precum și în calitate de reprezentant principal al acestui parfum unic, Cate Blanchett. „SI este tributul meu la o feminitate moderna, amestec irezistibil de farmec, puterea și independența sufletului“ , spune el a miresmele lui Giorgio Armani . Directorul Anne Fontaine, care a preluat conducerea campaniei de parfum a spus: „Cand Citi, mi se pare ca o prezenta, o personalitate care este eliberat și să adere la pielea Este foarte senzual.“.

Acesta a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

cassia

inimă

Rose, frezie

Fundație

tonuri de lemn, ambroxane, patchouli, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde