Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Stella 2014 - EDP

Brand: Stella McCartney Cod: pST016
Variante produs (3):

Descriere

Stella 2014 parfum de la Stella McCartney brand este un parfum senzual care se deschide mandarine delicioase in combinatie cu trandafiri si bujori. In inima ascunde un trandafir misterios care te face să simți că veți dori să experimenteze din nou și din nou. Din mirosul de bază vă veți bucura de note lemnoase si ambra.

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

bujor, trandafir, mandarina

inimă

trandafiri

Fundație

note lemnoase, chihlimbar

Produkt je také v sekcích

Brand: Stella McCartney

Designer Stella McCartney, fiica de cantareata si membru al Beatles Paul McCartney sa născut la Londra în 1971. Din copilărie a fost absorbit de moda, cu toate că a excelat și talent muzical. A absolvit de la Central St. Martins din Londra. Designer-șef Curând după aceea, ea a fost numit de casa de moda Chloe, unde a lucrat cu Karl Lagerfeld. Momentul cheie al carierei sale a venit cu ea de colectare de iarnă pentru prima dată în anul 2007, care a fost un mare succes. În prezent, datorită unui editare de succes și creativitate, originalitate și atemporalitate. Colectii McCartney sunt extrem de populare. Modelul lor este capabil de a evidenția frumusețea și suprima imperfecțiunile corpului uman. În 2003 a lansat debutul ca din lume de parfum miros Stella. Stella va fi doar mirosul pe care le caută atât de mult timp.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde