Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Stella 2014 - EDP

Stella 2014 parfum de la Stella McCartney brand este un parfum senzual care se deschide mandarine delicioase in combinatie cu trandafiri si bujori. In inima ascunde un trandafir misterios care te… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Stella 2014 parfum de la Stella McCartney brand este un parfum senzual care se deschide mandarine delicioase in combinatie cu trandafiri si bujori. In inima ascunde un trandafir misterios care te face să simți că veți dori să experimenteze din nou și din nou. Din mirosul de bază vă veți bucura de note lemnoase si ambra.

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

bujor, trandafir, mandarina

inimă

trandafiri

Fundație

note lemnoase, chihlimbar

Produsul este, de asemenea, în secțiunile